Köp- och leveransvillkor

 

DEGE-Import säljer endast till företag.


Ansök om att bli kund genom att klicka på länken och fyll i formuläret http://degeimport.se/retail-application/​

Förskottsbetalning gäller på din första order.

Alla priser visas exklusive moms. Moms 25% tillkommer på alla priser. 

 

Flera olika betalningsalternativ:

Faktura: Efter godkänd kreditprövning ges möjlighet att handla mot faktura 20 dagar. Om betalning uteblir tillkommer en påminnelseavgift på 60 kronor samt dröjsmålsränta om 26%. Personuppgifter hanteras i enlighet med gällande lagstiftning. 

Payson: Med Payson kan du betala med kontokort eller internetbank via en betalningslänk som visas efter att du lagt din order. Mer information finns på www.payson.se

Förskottsbetalning: Du betalar in pengar till vårt bankgiro: 550-4956 innan vi skickar din order. Efter att du har lagt din order kommer du att få mer information på skärmen samt till den epost du angivit hur du går tillväga. Räkna med någon dag extra leveranstid när du väljer förskottsinbetalning. 

 

Leverans: 

Normal leveranstid är 2-5 arbetsdagar. Under högsäsong kan det ta några dagar extra. 

Beställningsvaror har oftast längre leveranstider och detta står vid varje produkt. Innehåller din order beställningsvaror så skickas hela din order när alla produkter finns tillgängliga för leverans.

Vi förbehåller oss rätten att ändra din order om leverans av någon anledning inte är möjlig, och om du har gjort flera ordrar förbehåller vi oss rätten att slå ihop dina ordrar och leverera dem i ett paket.

 

Restnotering:

Restnoteringar under 100kr skickas ej. 

 


Leveranssätt:

Din order skickas med Postnord. Om du valt utkörning och mottagaren inte är på plats eller skrivit fel adress/postnummer o.s.v.  kan det tillkomma extra kostnader. 
Vi tar inte ekonomiskt ansvar för eventuella förseningar beroende på fraktföretaget.

Produktbilder:

Produktbilderna på hemsidan garanterar inte att varans exakta utseende och beskaffenhet återges. Vi reserverar oss för eventuella fel i produktinformationen och förbehåller oss rätten att ändra produktinformation och priser utan föregående avisering.

 

Reklamation och returrätt:

Det är alltid 1 års garanti på klockor. Om man kan påvisa att det är ett fabrikationsfel på produkten ersätts man alltid, däremot gäller garantin inte vid förslitningsskador. Du betalar själv returfrakten, för återbetalning, ange ditt postgiro-, bankgiro-, personkonto- eller bankkontonummer. 

Inga returer godkänns utan överenskommelse. Varor som ska returneras ska vara oanvända i originalförpackning och utan prismärkning.

Om du vill ha en retursedel från oss kostar den 79:-.

Felfria varor får returneras senast 10 arbetsdagar efter mottagande av order. Kontakta oss på info@degeimport.se innan du skickar tillbaka varor. 

Vid felaktig leverans, kontakta oss inom 10 arbetsdagar från mottagandet av din order på info@degeimport.se.

 

Skador på paket:

​Hämta inte ut skadat paket!
Upptäcker du skador på ditt paket ska du omedelbart anmäla detta till fraktbolaget och göra en skadeanmälan.
Upptäcker du inte skadan förrän du öppnat paketet och skadan är av den art att den kan hänföras till transportföretagets hantering, ska du kontakta dem och göra en skadeanmälan. Om eventuell tvist med transportföretaget inte kan lösas, tar du kontakt med oss på Kundservice@degeimport.se.

 

Ej uthämtat paket:

Har du beställt men inte hämtar ut din försändelse innan det går i retur till oss (paket cirka 1 mån, brev 14 dagar) så fakturerar vi dig 200 kronor för vårt arbete med hantering av varorna. 

 

Övrigt

Med reservation för prisförändringar, slutförsäljning och feltryck.

 

Personuppgiftslagen:

Dina personuppgifter hanteras i enlighet med gällande bestämmelse i personuppgiftslagen (PUL).

 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter
Övrigt